Voorwaarden winactie februari maart 2022

    1. Toepassingsgebied

    Door deel te nemen aan de Mtools winactie aanvaarden de deelnemers deze voorwaarden.

     

    1. Organisator

    2.1 De organisator van de Wedstrijd is MTOOLS (Netherlands) B.V. (de “Organisator”).

    2.2 Deze wedstrijd wordt niet gesponsord, gesteund, beheerd door of geassocieerd met Facebook en Instagram. Deelnemers dienen te voldoen aan de dienstverleningsvoorwaarden en richtlijnen voor de community.

    Inzendingen die de toepasselijke dienstverleningsvoorwaarden of richtlijnen overtreden, zullen worden gediskwalificeerd. Alle informatie met betrekking tot de wedstrijd wordt uitsluitend door de Organisator verstrekt.

     

    1. Vereisten voor deelname

    3.1 Aan de Wedstrijd kan worden deelgenomen door personen die op de datum van deelname: (1) 18 jaar of ouder zijn; (2) inwoner zijn van Nederland of België.

    Als de persoon in de video jonger is dan 18 jaar, dan moet er een verklaring mee worden gestuurd waaruit blijkt dat wij de video mogen posten op onze Facebook pagina. Maw. een document (verklaring) ondertekend door de minderjarige persoon. Zonder akkoord van de persoon of personen in de video kunnen wij de video niet posten.

    3.2 Werknemers van de Organisator, hun directe familie en werknemers van partners waarmee samengewerkt werd of wordt om deze wedstrijd op te zetten of in te vullen, worden uitgesloten van deelname.

     

    1. Deelname

    4.1 Deelname aan de wedstrijd is gratis, en de aankoop van goederen en/of diensten is niet vereist.

    4.2 De wedstrijd begint op 10/01/2022. De deadline voor deelname is 07/03/2022 23u59 (“de inzendtermijn”). Inzendingen ontvangen buiten deze termijn zullen niet in aanmerking komen voor deelname.

    4.3 Deelname aan de wedstrijd is mogelijk door het sturen van de video (indien vereist met de verklaring) naar Mtools. Dit mag op Facebook/Instagram zelf, of via de mail (info@mtools.nl).

    4.4 Video’s die lasterlijk, politiek, beledigend of enige andere ongeschikte inhoud bevatten, zullen worden gediskwalificeerd.

    4.5 De Organisator is niet aansprakelijk voor onvolledige, onjuist voltooide, verloren gegane of vertraagde inzendingen voor de prijstrekking of voor eventuele storingen of defecten in de software die ontworpen is om de gegevens van de deelnemer op te slaan.

    4.6 De Organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten die deze voorwaarden voor deelname schenden, de Wedstrijd vervalsen, de zaken verkeerd voorstellen of verklaringen afleggen die de toepasselijke wetgeving schenden of een inbreuk vormen op rechten van derden.

    4.7 Nadere deelnamevoorwaarden:

    4.7.1 Deelnemers mogen alleen foto’s of video’s uploaden die geen inbreuk maken op rechten van derden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot eigendomsrechten, portretrechten, auteursrechten, licentierechten, rechten van publiciteit of privacy of andere intellectuele eigendomsrechten.

    4.8 Beperkingen

    De Organisator wijst inzendingen af die, naar het redelijke oordeel van de Organisator, het volgende zijn:

    4.8.1 seksueel provocerend, zoals beelden met volledige naakt

    4.8.2 geweld, zoals beelden van bloed en sporen uit de praktijk;

    4.8.3 aanstootgevend - zoals beelden van sociale activiteiten, zoals plassen of braken van mensen of dieren, dronkenschap of kwetsende gebaren;

    4.8.4 propaganda voor terrorisme, zoals foto's die propaganda of het gedrag van een terroristische groepering of activiteiten in verband met terrorisme weergeven;

    4.8.5 extremistische haat, zoals foto’s of comments die neonazi's en extreemrechtse, racistische, homofobe en anti religieuze denkbeelden verheerlijken;

    4.8.6 politieke propaganda, bijvoorbeeld met beelden of inhoud waarin politieke standpunten of denkbeelden tot uiting komen.

     

    1. Prijzen, aanwijzing van en kennisgeving aan de winnaars

    5.1 Een jury zal de deelnemende video’s selecteren.

    5.2 De jury bestaat uit de leden van het marketing team van de Organisator.

    5.4 De jury zal op 1 maart 2022 de beste inzending verzamelen en posten totdat de winnaar bekend is.

    5.5 De Winnaar wint een p-90532 handgereedschapset twv. €163,35. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Mtools Facebook pagina als onderdeel van de ‘countdown’ waarin de Organisator de beste deelnemers per positie van laag naar hoog zal posten. De gegevens van de deelnemers zijn reeds bij ons bekend en we zullen per email contact opnemen om de prijs op te sturen.

    5.6 Op de hoogte gebrachte winnaar dient binnen 7 dagen na de kennisgeving de organisator de adresgegevens te versturen voor het leveren van de prijs. De adresgegevens zullen na verzending en ontvangst van de prijs verwijderd worden.

    5.7 Alle winnaars stemmen in met het gebruik van hun (user)naam, video en publicatie daarvan op de Facebook pagina van de Organisator van deze Wedstrijd.

    5.7 De prijs wordt maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de adresgegevens van de winnaar verstuurd.

     

    1. Gebruiksrechten

    6.1 De deelnemer garandeert dat haar/zijn foto (de “Bijdrage”) vrij is van rechten van derden, in het bijzonder van auteursrechten, logo's en andere intellectuele eigendomsrechten (bijv. octrooien, handelsmerken, ontwerprechten, knowhow, enz.), en dat de deelnemer het recht heeft om de Organisator de toestemming te verlenen waarvan sprake in artikel 6.3.

    6.2 De deelnemer stemt ermee in de Organisator (inclusief zijn partners, functionarissen, medewerkers en tussenpersonen) te ontslaan van, kwijting te verlenen van, te vergoeden voor, te verdedigen tegen en schadeloos te stellen voor iedere vordering van een derde partij als gevolg van een schending van artikel 6.1.

    6.3 De deelnemer verleent hierbij aan de Organisator een niet-exclusief, onherroepelijk, vrij toewijsbaar recht dat geen beperkingen kent in de tijd, noch naar geografie en inhoud toe, en dat overdraagbaar is, voor het gebruik van de Bijdrage met alle bekende en momenteel onbekende gebruiksmethoden en in alle media en op alle dragers, met inbegrip van maar niet beperkt tot papier, het internet, audiovisuele, digitale en mobiele dragers of media. De gebruiksrechten omvatten het recht van de Organisator wereldwijd om de Bijdrage te kopiëren, wijzigen, verwerken, publiceren en op de markt te brengen.

    Delen: